Hvis 'digitalt' går for fort ...

"Vi skulle gjerne gjort det ‘riktig’, men har ikke tid." Mange av oss har sagt det - i alle fall tenkt det – de siste årene. Og gått videre. Men stopp et øyeblikk. Sier vi egentlig at vi har kun tid til å gjøre 'feil'?

Vanskelig å svelge, og ‘feil’ er ikke nødvendigvis det samme som ‘katastrofalt’. Snarere ‘hastverksarbeid’ – og stort forbedringspotensiale. Men likevel – er dette til å leve med?

Forleden diskuterte vi hvordan høy utviklingshastighet krever 'handlingsrom' - fleksibilitet. Artikkelen ble ingen slager på statistikken, men trigget en serie spennende tilbakemeldinger – som denne: "Glem det! Vi kjører konstant 120% belastning. 100% er i beste fall en langtidsplan."

Da er det mager trøst å være i godt, eller i alle fall tallrikt, selskap. Dessuten - situasjonen er ikke det vi kaller ‘bærekraftig’, snarere en risikosport   – som å balansere på stram line. Men hvordan kommer vi 'i balanse'? 

Les mer ...
Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for tilgang til hele artikkelen. Standardbruker? Logg inn for tilgang til alt åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'. Bruk meny-knappen REGISTRERING øverst.

Legg igjen kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.