Bli Proff-bruker

22022022

myMAYDAY.com avslutter publisering av nytt stoff denne datoen - 22. februar. Det er derfor ikke lenger mulig å tegne abonnement. Dersom du ønsker tilgang til tidligere publisert stoff, ta kontakt via KONTAKT-menyen ovenfor.

Bli med på topp-laget - en voksende gruppe profesjonelle som vil mye mer enn å 'henge med i utviklingen'. Det er vi som setter agendaen, ser mulighetene, forstår helheten og sprer innsikten.
Proff-brukere er abonnenter, med full tilgang: Nytt stoff løpende, arkivet, myPENDIUM, analyser, Perspektiv etc. Vi publiserer 1-2 analyser og 3-5 utgaver av Perspektiv hver måned unntatt juli. Pluss bloggen RettPå, som publiseres ukentlig store deler av året. Tematisk spennvidde fra trender til utviklingsverktøy, fra drift til digital transformasjon, fra strategi til ledelse og fra plattformer til enkeltprodukter. For tiden har digital transformasjon, AI, sikkerhet, strategi og IoT spesiell prioritet – et resultat av klare tilbakemeldinger fra markedet.

Alle registrerte brukere oppdateres via ukebulletinen Innsikt & utsikt hver mandag morgen. Overskrifter og introduksjoner publiseres også via RSS, LinkedIn og Twitter.

Et abonnement er personlig. Publikasjoner er kopibeskyttet iht. åndsverksloven, og kan ikke kopieres, deles eller distribueres. Tilgangen og retten til personlig bruk opphører når Proff-perioden utløper.

Endret abonnements-regime fra Q2 2022

I mars 2022 kommer store endringer på myMAYDAY.com - inklusive abonnements-modell og prising. Nye abonnementer og fornyelser løper derfor til mars 2022 og prises tilsvarende. Informasjon om hva som kommer blir tilgjengelig senere.

Grupper

Abonnement for grupper og firmaer tegnes for et antall brukere som navngis ved etableringen (navn og epost-adresse). For store grupper og firmaavtale sendes navnelister til oss, og registreres i 'bulk'. Brukere kan meldes ut og inn av grupper etter behov av 'gruppe-eier'. Alle brukere i en gruppe skal ha samme domenenavn i epost-adressen. Konsernavtaler (som dekker flere domene-navn) er tilgjengelige på forespørsel.

Proff-priser - per år

  • Enkelt-bruker NOK 3.800
  • 6 måneder NOK 2.000
  • Firmaavtale NOK 72.000
  • Gruppe med inntil 50 brukere NOK 36.000
  • Gruppe med inntil 30 brukere NOK 25.000
  • Gruppe med inntil 15 brukere NOK 13.500
  • Gruppe med inntil 5 brukere NOK 7.000
    Gruppen kan utvides til 9 for NOK 1.400 per tilleggsbruker.

Priser er eks. mva. Brukerperioden er 12 måneder fra bestillingstidspunkt. Når perioden nærmer seg utløp, får du påminnelse per epost. Dersom du har valgt 'auto-fornyelse', mottar du automatisk faktura for ny periode. I motsatt fall må du godkjenne fornyelsen manuelt.

Bestilling

Gå til registreringssiden (hvis du allerede er registrert og innlogget, er det kun en avkrysning av abonnements-type som trengs). For grupper blir den som bestiller, eier av gruppen, og inviterer de andre til å bli med via et enkelt skjema. Gruppe-eier og -administrator kan endres senere ved behov.

Et abonnement aktiveres så snart bestillingen er mottatt og klarert - vanligvis samme dag.

Levering, bruk og beskyttelse av PDF-dokumenter

En del av Proff-innholdet på myMAYDAY.com leveres i PDF-format. I tillegg til å sikre form og utseende på tvers av plattformer, har PDF mekanismer for beskyttelse og sikring av innholdet. Vi benytter enkelte av disse mulighetene (digital signatur) for grunnleggende sikkerhet mot misbruk av innholdet.

'Vannmerker' og synlig merking gir en påminnelse om at tilgangen er personlig. Videreformidling - uansett metode - er i strid med lov om opphavsrett. Den digitale merkingen gir deg som bruker og oss som eier av innholdet en ekstra mekanisme for å unngå misbruk.

Ytterligere detaljer om opphavsrettigheter finner du i Personopplysninger og opphavsrettigheter.

Legg igjen kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.