Innhold

Innholdstyper på myMAYDAY.com

myMAYDAY.com er innsikt, forståelse, formidling og inspirasjon. For ledere, teknologer, utviklere, arkitekter, data-spesialister og utallige andre profesjonelle grupper. Vårt motto er å koble business og teknologi effektivt sammen. I en digital verden er det ingen  opsjon, men en nødvendighet. Likeledes - utfordringen for alle, uansett rolle og liv – er ikke å forstå teknologi, men å forstå konsekvensen av den. Slik forståelse er forskjellen mellom skepsis og aksept, mellom vegring og handling. Og slik forståelse er den underliggende motivasjon for alt innhold på myMAYDAY.com.

Mens analyser,  perspektiv-artikler og myPENDIUM er innhold for betalende abonnenter, er bloggen RettPå åpen for alle. Dessuten - også en rekke analyser og perspektiv-artikler er åpnet for alle som registrerer en bruker og logger seg inn. Slik registrering er gratis - og støyfri: Ukebulletinen iForkant kan anmeldes med et enkelt museklikk.

Analyser

... går i dybden på utvalgte temaer – i hele spennet mellom strategi og teknologi. For abonnenter.

Perspektiv

... aktuelle tema-artikler med tydelig budskap og klare råd. For abonnenter.

RettPå

... korte, spissede og oppklarende diskusjoner om aktuelle temaer i tekno-hverdagen. Tilgjengelig for alle.

MyPendium

... temaorienterte artikkelsamlinger: Oppdaterte, omskrevet og tilpasset en sammenheng. Beslutningsstøtte for strategi-diskusjoner, tekniske veivalg, budsjettering og intern opplæring. For abonnenter.

Åpen, Gullkorn

Artikler i kategorien RettPå er tilgjengelige for alle – uten innlogging. I tillegg er en rekke artikler plassert i kategorien 'åpen' – som betyr 'tilgjengelig for alle som er innlogget'. Registrering er gratis.

Sist, men ikke minst har vi 'supergruppen' Gullkorn, der vi har plassert artikler som for det første er tidløse og for det andre har fått spesiell oppmerksomhet fra våre lesere.