Digital mafia

Business analysis, finance investment, estate development, financial background. Double exposure, businessman, finance analyst, accountant using digital tablet computer, building and coins

Det er alltid positivt å ha med proffer å gjøre. Ryddig, forutsigbart, ukomplisert. Gjelder det også hvis de driver med utpressing?

'Det kunne vært verre.' Til å komme fra en IT-leder under 'beleiring' er utsagnet bemerkelsesverdig. Ironisk nok handler det om tillit. Til utpresserne. For 3 år siden ville vi avvist det som en dårlig spøk. I dag løfter vi ett eller to øyebryn og lytter interessert...

Avstanden fra gerilja-angrepene verden var vitne til for 3 år siden til dagens velberegnede, målrettede, godt planlagte angrep, er enorm. Positivt fordi situasjonen blir mer forutsigbar, negativt fordi vi observerer (enda en) industrialisering av forbrytelser – denne gangen digitale. Negativt av åpenbare årsaker. Digital ransomware er ikke sporadiske terrorangrep, det er business. Big business. Digital mafia er et faktum.

Les mer ...
Er du abonnent? Logg inn for tilgang til hele artikkelen. Standardbruker? Logg inn for tilgang til alt åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'. Bruk meny-knappen REGISTRERING øverst.

Legg igjen kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli vist.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.