The power of BIG

Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for full tilgang. Standardbruker? Logg inn for tilgang til åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'.

Like sikkert som tyngdekraften, like lettglemt som naboens fødselsdag: Størrelse gir (lettere) tilgivelse. Derfor kan Google, Facebook og Microsoft tabbe seg ut gang på gang og fortsatt tjene penger som gress. En stund til ...

For en gangs skyld er Microsoft den snille gutten i klassen. Selskapet har - uten å si det høyt - ikledd seg Googles gamle 'don't be evil' hatt. Ikke 100% - mange års brutale og ofte usaklige lisensrevisjoner har satt dype spor i miljøer over hele verden. Men det nye Microsoft er imøtekommende i stedet for dikterende overfor markedet. En umulighet før Satya Nadella overtok. Og hovedårsaken til at Microsoft har snudd en langvarig negativ utvikling, og nå flyter mot nye høyder i en heldigital virkelighet som selskapet åpenbart forstår.

Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for full tilgang. Standardbruker? Logg inn for tilgang til åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.