IT 2.0: Strategiske føringer 2020 - del II

Del 2 dekker temaer som cloud, kompetanse, arkitektur, transformasjon, kultur og AI/ML. Beslutningsstøtte for planlegging og strategi i IT-miljøer 2020.

Kombinasjonen digital transformasjon og pandemi plasserer et stort ansvar i ITs og teknologisektorens fang. Nye behov, større behov, enda raskere endringer og kanskje mest av alt: Kreativitet og fantasi. Vi møter ikke disse utfordringene ved å sette oss ned for å lage nye strategier, men ved å forstå, prioritere og handle. Forstå situasjonen, utfordringene og mulighetene. Prioritere begrensede ressurser og optimalisere ressursbruken. Og handle – raskt. Ikke vente på trygghet for at alle valg og planer er riktige, men holde oppe hastigheten og korrigere i forhold til erfaring og behov - hele tiden.

Denne utgaven av myPENDIUM - del II av II – fokuserer på konkrete utfordringer – kompetanse, arkitektur, AI/ML, cloud og mer. Ingen fasitsvar, mye erfaring og innsikt: Beslutningsstøtte i krevende endringsprosesser. 

mypendium12-strategiske-føringer-2020-del2-intro
Les mer ...
Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for tilgang til hele artikkelen. Standardbruker? Logg inn for tilgang til alt åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'. Bruk meny-knappen REGISTRERING øverst.

Legg igjen kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.