Ryddig epost? Ukjent fenomen …

Side view of businessman using landline phone in creative office space

Like godt å innrømme det: Epost er kaos – for de fleste. Livsviktig, påstått kontrollert, men minner til forveksling om et overfylt skrivebord fra 90-tallet. Må det være slik?

Spørsmålet har vært stilt tusenvis av ganger - gjerne etterfulgt av velmente oppskrifter på hvordan rydde i kaoset. Med marginale resultater. Siden er det blitt enda verre - flere postkasser, flere vedlegg, flere adresser, kort og godt mer av alt – unntatt orden.

Samtidig - og på godt og vondt – uten epost stopper verden. Din, min, alles. Tidenes mest utbredte verktøy for prosjektstyring, møteoppfølging, arkivering og et dusin andre formål. Ikke spesielt egnet til noen av dem, men likevel foretrukket – på grunn av universell tilgjengelighet. En notorisk utfordring på teknisk nivå på grunn av 'misbruk' og overbruk, et arkiverings-messig mareritt og mye mer. De fleste av oss har forsøkt de alminnelige triksene - gmail, outlook, apple mail, airmail, etc. - og tilleggshjelpere som Sanebox, vedleggsavlastere og mye mer. Det hjalp i beste fall en stund.

Les mer ...
Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for tilgang til hele artikkelen. Standardbruker? Logg inn for tilgang til alt åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'. Bruk meny-knappen REGISTRERING øverst.

Legg igjen kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.