Digitalt styrkeløft: IT mot 2020

Forandring er krevende og inspirerende. Vi gjennomlever en turborevolusjon som endrer verden enormt på få år. I 2020 er HP og Dell borte, IBM spist av Apple eller Google – eller dramatisk endret, selvstyrte biler synlige, interne datasentre en anakronisme, og Conversational User Interfaces (CUI) med kunstig intelligens (AI) en selvfølge. IT diskuterer Data Science, Deep Learning, APIer og BC med kompetente og effektive tjenesteleverandører som vet at de må konkurrere – hver dag, ikke hvert 3. eller 5. år. 

Og IT er virksomhetens naturlige nav — ressurssenter for informasjonsflyt, data-analyse, forretningsutvikling og integrasjon/kvalitetssikring av tjenester. Uten en oppegående, kompetent og foroverlent IT-funksjon har virksomheten liten sjanse til å hevde seg, enn si overleve, i den digitale verden. IT er på god vei, men et veritabelt styrkeløft gjenstår. Her er håndboken.

mypendium10-strategi2017-intro
Les mer ...
Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for tilgang til hele artikkelen. Standardbruker? Logg inn for tilgang til alt åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'. Bruk meny-knappen REGISTRERING øverst.

Legg igjen kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.