Goodbye MinSide, hello MinApp…

Det startet med navnet, fortsatte med forsinkelse og endte med undergang.

MinSide.no var en god ide som kom sent og mistet sitt tidsvindu fordi ‘sponsorene’ manglet sting og interesse. En erfaring som kanskje ble dyrekjøpt, men ikke desto mindre verdifull. Og når MinSide.no nå er på vei til evige jaktmarker, representerer dens sorti en mulighet. Til å starte med erfaringen, virkeligheten og blanke ark.

At tjenester tilsvarende MinSide fungerer i andre land er i beste fall bakoverskuende, og egentlig uinteressant. I 2012 lager vi ikke portaler, vi lager Apps. Prinsipielt det samme, men mye enklere for både utviklere og brukere. Tjenestene finnes, nye kommer til kontinuerlig. Utfordringen er å samle trådene, tilgjengeliggjøre og kunne inkludere nye løpende. Tusenvis av Apps gjør nettopp det – samler trådene fra mange tjenester, senker terskelen, gjør dem mer tilgjengelige.

Hvorfor ikke MinApp? Hvis Staten ikke gjør det ganske snart, kommer noen andre til å gjøre det. Spiller det noen rolle hvem? Egentlig ikke. Det er resultatet som teller. MinSide leverte ikke. MinApp kan. Hvem tar ballen?

Legg igjen kommentar

Din epost-adresse vil ikke bli vist.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.