Nettverk: Når selvgjort er utgjort

Bricolage - les outils adaptés - rallonge géante

Software har allerede spist nettverket ditt. Det er bra. Fordi de færreste har kompetanse til å bygge, drive, sikre, kontrollere og skalere våre digitale blodbaner. Likevel gjør mange virksomheter akkurat det. Det går ofte galt - om ikke før, i alle fall siden. Da er det godt å vite at ‘redningen’ er innen rekkevidde ...

Erkjennelsen koster. Nettverk anno 2020 er i utakt med kompetansen – litt kabler, fiber, svitsjer og aksesspunkter, store mengder software. Det ene software-laget etter det andre virtualiserer bort kompleksitet og leverer funksjonalitet vi knapt drømte om for 5 år siden. Og muliggjør det en digital hverdag og en digital verden trenger – av kapasitet, robusthet, skalerbarhet, fleksibilitet, sikkerhet og mer. Trafikkplanlegging, dataflyt og strømmer har erstattet rundetider, pakkestørrelser og rutingtabeller. Skalering er ikke flere fibre og mer båndbredde, men bedre verktøy og oversikt, større fleksibilitet.

Les mer ...
Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for tilgang til hele artikkelen. Standardbruker? Logg inn for tilgang til alt åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'. Bruk meny-knappen REGISTRERING øverst.

Legg igjen kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.