Moore's lov møter veggen, hva nå?

Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for full tilgang. Standardbruker? Logg inn for tilgang til åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'.

At Moore's lov går ut på dato er langt mer alvorlig for teknologiutviklingen enn de fleste er klar over. Som en stafettløper på oppløpssiden, uten at noen står klar til å ta neste etappe. Trenger verden en utviklings-pause? Tåler vi det?

Moore's lov formulerte fremtiden bedre enn noen kunne ane i 1965, og satte målestokk for en hel verdens teknologi-utvikling i over 50 år. Når den nå møter veggen i form av fysikkens lover, er det langt mer enn en akademisk setning som fases ut. En utvikling som har flyttet verden fra analog til digital, stopper. Men behovsutviklingen stopper ikke. Hvordan kommer vi videre?

Les mer ...
Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for tilgang til hele artikkelen. Standardbruker? Logg inn for tilgang til alt åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'. Bruk meny-knappen REGISTRERING øverst.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.