Perfekt er din verste fiende

Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for full tilgang. Standardbruker? Logg inn for tilgang til åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'.

Utviklere og designere går seg ofte vill i detaljer - i beste mening. Glemmer at ‘raskest mulig’ som regel er bedre enn ‘best mulig’. Og at ‘perfekt’ er en tilstand - mulig for et bygg eller maleri, men ikke for løsninger som endres ukentlig eller månedlig.

Vi liker å diskutere med utviklere. Moderne utviklere. De som har byttet verktøy flere ganger etter 2015. De andre har gått ut på dato. Provoserende for noen, men fortsatt sant. I en verden som endres med rakettfart, er 3 år det samme som ‘gammelt’. Ikke minst for utviklingsverktøy, som er selve muliggjøreren for den akselererende endringen.  

Les mer ...
Proff-innhold: Er du abonnent? Logg inn for tilgang til hele artikkelen. Standardbruker? Logg inn for tilgang til alt åpent stoff. Ingen tilgang? Registrer deg - bli med i 'det gode selskap'. Bruk meny-knappen REGISTRERING øverst.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.