Fortsett til innholdet.
Personlige verktøy

 

Seksjoner

myMAYDAY.com Business: Rapporter og tema-analyser

[MarketBrief] IT-kanalen under press

Industrialisering og universell digitalisering endrer spillereglene for IT-kanalen. Hundrevis av småaktører og enkelte store skal bort i løpet av 3-5 år. Aktørene i segmentet må re-orientere virksomheten for å overleve – mot tjenester og tjenesteintegrasjon i stedet for produktsalg, lisenser, systemer, drift og tradisjonell brukerstøtte. Tenke annerledes.

Dette Market Brief er åpent, klikk for nedlasting (PDF).


IPv6 - fra test til business

NB: Utgått per 30/9/13. Se myPENDIUM nr. 8 - tilgjengelig for Proff-brukere.

IPv6 er ingen opsjon, men en reaksjon. På total Internett-avhengighet og enorm vekst. Hele verden har akseptert det uunngåelige, deler av verden er i full gang med utvidelsen. Her er verktøyet for å komme i gang i praksis: Forståelse, tilnærming, strategi. 80 sider.

Klikk bildet for mer informasjon og 15 sider fra rapporten. myPENDIUM nr. 8 inneholder utdrag fra rapporten.


Cloud Storage - tidsriktig, tilgjengelig, nødvendig

NB: Utgått per 30/6/13.

For IT-miljøer med lagringsstrategi på agendaen. Som vil forstå endringene i lagringsmarkedet og utnytte dem. Som vil investere i muligheter i stedet for historiske og kostbare begrensninger. 70 sider.

Klikk bildet for informasjon og utdrag fra rapporten.


Cloud Business: En markedsanalyse

En business-orientert studie av Cloud-markedet med fokus på infrastrukturnivå og lagring. Status for det norske markedet, potensiale, markedsstrategi og konkurransesituasjon. For aktører som vurderer å starte eller utvide nettsky-business.

Klikk bildet for informasjon og utdrag fra analysen.
NB: Utgått per 1/5/12.


Businessplan: Cloud Storage i Norge

En businessplan for et kresent marked: IT-miljøer og tjeneste-leverandører med ambisjoner i Cloud Storage markedet. En gjennomgang av muligheter, utfordringer, markedskarakteristika, markedsvindu og tjenesteutvikling. Publisert våren 2011. Klikk bildet for mer informasjon.
NB: Per 25/10/11 er planen solgt med enerett, og ikke lenger tilgjengelig.


Rapport-arkivet

Eldre rapporter fra myMAYDAY.com as. Noen av rapportene er fritt tilgjengelige i sin helhet, andre som utdrag.


Levering og kopiering

Informasjon om on-line levering av rapporter, kopiering, rettigheter og mer. For de fleste rapportene er volum-betingelser og -priser tilgjengelige.

 

Oppdatert 03-11-2014 09:23